Auteur Siri Daly deelt lunchideeën voor het schooljaar

Als moeder van vier kinderen kent Siri Daly de chaos van terug naar school.

“Ik heb een tweejarige, een achtjarige, een 10-jarige en een 13-jarige, dus het gaat om drama en chaos”, lacht Daly.

Georganiseerd zijn is de sleutel.

‘Ik ben een grote planner,’ zei Daly. “Dus of dat nu is, je weet wel, de avond ervoor de outfits klaarleggen of een kalender met wekelijkse schema’s opmaken, de mijne zijn qua kleur gecoördineerd, en ja, met lunchbox-items, ik probeer dat echt te plannen om wat van die chaos vanmorgen te vergemakkelijken .”

Daly is de vrouw van Carson Daly en de auteur van “Seriously Delicious: 100 Voedzame (en niet zo voedzame) recepten voor de echte thuiskok.” Ze heeft ook een populaire foodblog genaamd ‘Siriously Delicious’.

Advertentie

Toen de school weer begon, werkte Daly samen met Juicy Juice om een ​​lijst met lunchideeën te maken om het inpakken van lunches zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Hier zijn drie van haar favoriete maaltijden om in te pakken voor haar kinderen:

  • Kabob kaas & salami + crackers + komkommer + yoghurt + sappig sap 100% sap, bes

  • PB&J Sushi Rolls + Pretzels + Druiven + Juicy Juice 100% sap, fruit punch

  • Varken in een deken met honingmosterd + plakjes kiwi + popcorn + sappig sap 100% sap, aardbeienwatermeloen

“Ik denk dat afwisseling de sleutel is, weet je, om dingen interessant te houden,” zei Daly. “Ik heb bijvoorbeeld mijn salami en cheddar-kabobs. Dus het is best leuk op kaas en crackers. Ik denk dat sandwiches met pindakaas en jam kleine sushi-broodjes van hen maken, en dan zijn varkens in een deken natuurlijk een grote favoriet in mijn huishouden.

Daly zei dat ze schoollunches meestal een week per keer plant en ze meestal ‘s ochtends voor school maakt.

Ze geeft toe dat het niet altijd makkelijk is.

“Vier kinderen, vier verschillende smaken en stijlen van eten. Dus weet je, het lijkt alsof er nooit een einde aan komt, maar ik vraag mijn kinderen echt om advies omdat ze ideeën hebben. Ze vinden dingen die hun vrienden graag eten, en als ze ‘ opnieuw geïnspireerd door dat zijn, merk ik dat ze veel meer bereid zijn om te eten wat ze hun lunch openen.

Advertentie

Ze is niet bang om verschillende lunches in te pakken voor verschillende kinderen.

verwant – Verbeter je schoollunchspel: een gids

“Ik moet ze een beetje aanpassen om ervoor te zorgen dat ze hun lunch echt opeten,” zei Daly. “Ik denk dat ze allemaal zo verschillend zijn en mijn 10-jarige is de meest kieskeurige van allemaal. Ik probeer het op zijn minst consistente ingrediënten te houden, zodat het niet overal is, maar je moet op de een of andere manier aan haar smaakpapillen voldoen.

Waar mogelijk haalt Daly haar kinderen naar de keuken om hun lunch in te pakken.

“Ze vinden het erg leuk om mee te doen, vooral mijn 13-jarige,” zei Daly. “Hij is absoluut de avontuurlijke eter. Ik zou zeggen dat hij heel graag kookt, dus hij is veel in de keuken met mij.

Toen ze opgroeide, zei Daly dat ze dol was op de warme lunch in de cafetaria of gewoon een eenvoudige sandwich met kalkoen en mayonaise.

Advertentie

“Ik was absoluut een kieskeurige eter als kind. Ik ben opgegroeid met eten terwijl ik opgroeide,” zei Daly.

Ze zegt dat het oké is als de lunches van je kind niet perfect zijn voor Pinterest.

“Zoals met alles, kunnen sociale media je zo’n druk uitoefenen”, zei Daly. “Maar zolang je gewoon trouw blijft aan wat je kinderen leuk vinden en waarvan je weet dat het gezond en voedzaam is, denk ik dat je dat terzijde kunt schuiven en gewoon je best kunt doen, dat is alles wat we onszelf kunnen afvragen,” zei Daly.

Het advies dat ze ter harte probeert te nemen:

“Laatst wilde mijn tweejarige zoontje spaghetti en gehaktballen als ontbijt die ik nog over had, dus ik had zoiets van ‘prima’,” zei Daly. “Soms kies je gewoon je gevechten en ga je mee met de stroom om ze de deur uit te lachen.”

Meer – Lokaal 4 Jaarboek: Kun jij raden wie deze afgestudeerden zijn?

Advertentie

Juicy Juice biedt ouders de kans om extra geld te winnen voor schoolspullen of boodschappen met de ‘SIRIously Real Back-to-School Sweepstakes’. Vier hoofdprijswinnaars winnen elk $ 1.000. Veertig extra winnaars ontvangen elk $ 100. Ga voor meer informatie over hoe u kunt deelnemen naar https://juicyjuice.com/backtoschool.

Copyright 2022 door WDIV ClickOnDetroit – Alle rechten voorbehouden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *