CULINARY THRILL SEEKING – Nieuws over paddenstoelen en andere dingen om je te kalmeren – Orange Leader

CULINARY THRILL SEEKING – Nieuws over paddenstoelen en andere dingen om je te kalmeren

Gepubliceerd 12:02 vrijdag 9 september 2022

Mensen plaatsen foto’s van de gekke paddenstoelen die ons natte weer heeft aangemoedigd in tuinen in Zuidoost-Texas.

Ik vond een lapje dat eruitziet als een bruine marshmallow-topping over een vakantiepan met zoete aardappelbraadpan. Maar ik zou niets eten wat ik vond.

Foerageren klinkt leuk, maar ik ben geen expert. De Fantastic Fungi-documentaire is momenteel een trend voor mij, omdat ik geniet van kauwbare paddenstoelen, rauw, gesausd en anderszins.

Hier is nieuws over paddenstoelen en andere dingen om je te kalmeren:

“Eet je liefde die van je houdt Back” – Rorie Weisberg zorgt ervoor dat je geweldige spreads wilt koken, en de foto’s geven je het vertrouwen dat je het kunt. Ze maakt klassiekers beter voor je, en ze kunnen niet meer gastronomisch zijn. Dit boek heeft champignons met balsamico knoflook, gepaneerd kalfsvlees in wijnsaus, bloemkool farfel, kastanjesoep, frittata, dipsaus, soep, ratatouille, etc. Demo’s.

Fruiting Body is een nieuwe paddenstoelterm die ik heb opgepikt. Aardbei Passievrucht is de smaak van één Troepen 6Paddenstoelenmix die de darmgezondheid ondersteunt, de energie verbetert, een gezonde stressrespons, antivirale reacties en nog veel meer goede dingen vindt op trytroop.com. Laat me je vertellen dat het heerlijk is en een genot om te nemen.

verse dop heeft poeders, capsules en kauwgom die focussen op focus, helderheid en stemming. Wat dacht je van Lion’s Mane, Turkey Tail, Reishi, Cordyceps, Maitake en Chaga in een poeder? Oké, mijn favoriet is Ultimate Complex-kauwgom met cola-smaak, die ruikt naar een roll-on lipgloss die ik op de middelbare school had. Ik kan me “focussen” op de goede herinneringen aan freshcap.com.

Hier is het punt – “Wat is het punt?” mijn vriend was aan het sms’en toen ik haar vertelde dat ik doses kreeg 66° Drank Co. alcoholische wijn. Heeft ze de notatie niet gezien dat het CBD Hemp Infused is? Ik vond Red het leukst van de verzameling ingeblikte drankjes. Wit en rosé zijn echter geen slappelingen. Dit heeft minder calorieën dan wijn zonder de kater, zeggen fabrikanten. Het was leuk om te proberen, dus mijn vriend miste het net. 66bevs.com begon in 2013 en Courtship Wines Inc. is in Buffalo, NY

zwart schaap – Krokante, zoete meringues zijn mijn favoriet en Black Sheep heeft een twist. Met 5 calorieën per portie krijg je geen gluten maar CBD in smaken als cappuccino, chocolade en verjaardagstaart. Deze pakketten worden gespreksstarters wanneer u ze aan vrienden geeft. Lees meer op blacksheep-cbd.com.

barbecue – Het is prima om je barbecue-spel in Californië te verbeteren als je “geobsedeerd bent door kwaliteit” zoals Kinder’s BBQ Sauce. Ik vergeef zelfs de afkorting “BBQ”. Ik ben dol op de smaak van geroosterde knoflook, Cali Gold en milde saus die je vlezige maaltijd zal rocken zonder fructose-glucosestroop of gemodificeerd voedselzetmeel. Welke rub? Dat hebben de kinderen ook. Schuifregelaars, ribben en de gebruikelijke verdachten profiteren. Ga naar kinders.com voor ideeën zoals pizza, kipsalade en appelpudding, geen grapje. Op Meatless Monday is het heerlijk als je overstapt op champignons als hoofdgerecht.

Darragh Doiron is een foodie in het zuidoosten van Texas die bereid is voedsel te zoeken. Bereik haar op [email protected].

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *