Een recensie van de redactie van uw Super Superfood-poeders

Pas tijdens de pandemie begon ik me echt op mijn gezondheid te concentreren. Begrijp me niet verkeerd: mijn familie heeft altijd een zeer Europese levensstijl gevolgd, vooral als het ging om eten en thuis koken; Ik kom oorspronkelijk uit Duitsland en de cultuur daar draait om kwaliteitskoken met de meest verse ingrediënten, elke dag. Dus ik groeide op met gezond eten, en ik was vaak het vreemde kind dat van salades en broccoli hield voor schoollunches – maar eerlijk gezegd ben ik zo dankbaar dat mijn ouders zulke gewoonten op jonge leeftijd bijbrachten.

Maar toen alles tijdens de pandemie begon te mislukken, begon ik echt mijn dieet opnieuw te evalueren en meer nadruk te leggen op mijn gezondheid. Natuurlijk kreeg ik een behoorlijke dosis groenten en eiwitten, maar ik wist dat ik meer kon doen. Toen maakte ik kennis met Super’s Superfood Powders, met name de Super Green Blend die een gemakkelijke manier biedt om mijn inname van voedzame groenten te vergroten. Ik was geïntrigeerd.


De belangrijkste kenmerken van je super superfood poeder

  • Zoals ik heb getest: Ik heb de afgelopen 6 maanden een paar verschillende Your Super-poeders in mijn ochtend- en avondroutines verwerkt, maar de Super Green-blend is verreweg het meest gebruikt.
  • Perfect voor: Iedereen die moeite heeft om zijn dagelijkse dosis groente binnen te krijgen of op zoek is naar een gemakkelijke en smakelijke manier om zijn dieet te verbeteren.
  • Wat zul je leuk vinden: De verscheidenheid aan beschikbare superfoodpoeders betekent dat u geen probleem zult hebben om er een te vinden die specifiek is voor uw gezondheidsdoelen.
  • Belangrijkste ingredienten: Tarwegras, antioxidantrijke moringa en spirulina en chlorella.

Jouw super superfood recensie

Hoewel ik dol ben op koken, ben ik ook een fan van gebruiksvriendelijke pantry-nietjes die een onmiddellijke dosis, nou ja, voeding bieden. Dus in plaats van mijn gebruikelijke bosbessen-, banaan- en drakenfruit-smoothie te maken, maakte ik er een voedzame smoothie van met al deze vruchten in de het Super Groene Poeder. En laat me je vertellen, sinds ik een bolletje van die kracht aan mijn ochtendroutine begon toe te voegen, voel ik me beter dan ooit. Mijn huid straalt! Ik heb geen honger tussen de maaltijden door! En ik heb meer energie – om nog maar te zwijgen van het feit dat ik me over het algemeen gezonder voel.

Het poeder is zo gemakkelijk te gebruiken en kan op talloze manieren in je routine worden opgenomen. Ik begin mijn dag het liefst met een gezonde kick van iets, dus mix ik het liefst een theelepel Super Green poeder door mijn smoothies. En hoewel ik niet zo kieskeurig ben over de smaak, heeft deze een iets sterkere “groene” smaak (dankzij ingrediënten als spirulina en chlorella), dus ik voeg het liever toe aan mijn bessensmoothie in plaats van het te combineren met alleen water.

Het opvallende ingrediënt in het 6-ingrediënten, USDA-gecertificeerde biologische poeder (dat is gemaakt zonder kunstmatige zoetstoffen, vulstoffen of tandvlees) is de eerder genoemde spirulina, een superfood boordevol B-vitamines, kalium en calcium, evenals ijzer, vitamine E, en magnesium. Spirulina bevat ook een mooie dosis eiwit als je op zoek bent naar een makkelijke manier om meer voedingsstoffen binnen te krijgen. Chlorella is een ander bekend eiwit dat in de mixen zit; het is rijk aan ijzer, vezels, B-vitamines, complexe koolhydraten, meervoudig onverzadigde vetten en antioxidanten zoals luteïne en vitamine C.

TL; DR: Het Super Green Powder bevat een serieuze dosis voeding op een manier die gemakkelijk en betaalbaar is om te consumeren – een blikje van 30 is $ 30. En een theelepel per dag deed mijn lichaam en huid echt op zijn best aanvoelen (en eruitzien) .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *