GASTCOLUMN: Buttenschon probeert een sterk pleitbezorger voor de regio te blijven

De Genesis Group heeft zijn jaarlijkse gastcolumnreeks aan het einde van het jaar gelanceerd.

De komende weken zal de Daily Sentinel, in samenwerking met de Genesis Group, artikelen publiceren die zijn geschreven door gekozen functionarissen en leiders uit het bedrijfsleven en de gemeenschap. Naast de redactionele pagina van de Sentinel verschijnen er artikelen in de wekelijkse nieuwsbrieven en sociale mediapagina’s van Genesis Group. Dit is de tweede column in de reeks:

Gedurende 2022 heb ik ijverig gewerkt om het welzijn van het 119th te verzekeren.Van het passeren van rekeningen tot het veiligstellen van lokale financiering, mijn jaar is gevuld geweest met het vinden van de beste manieren om het goede werk in het 119th District te ondersteunen.

Tijdens de sessie van 2022 heb ik wetsvoorstellen ingediend en aangenomen die rechtstreeks verband houden met mijn kiezers en staatswetten. Ik zal dit werk voortzetten in de sessie van 2023 en ervoor zorgen dat mijn kiezers mijn topprioriteit zijn.

In mijn buurt zijn enkele hoogtepunten:

Deze zomer gastheer van een tekenbewustzijns- en ziektepreventie-evenement van Lyme, een evenement gefaciliteerd door medische professionals en lokale experts op het gebied van preventie en detectie van verschillende teken.

Heb mijn tweede jaarlijkse in de districtsboerderijtour gedaan voor al mijn collega’s. Collega’s van Brooklyn tot Buffalo woonden een evenement van een dag bij met voorlichting over verschillende boerderijen in het district, het belang van voedsel van boer tot bord, en de mogelijkheid voor mijn collega’s uit de hele staat om Oneida County en de moeilijke omstandigheden te proeven. werken om onze boeren beter te laten presteren.

Houd maandelijkse bijeenkomsten om de behoeften van onze jongeren in crisis aan te pakken. Bij deze vergaderingen zijn advocaten, wettelijke vertegenwoordigers, provinciale ondersteuningsinstanties, overheidsinstanties en non-profitorganisaties aanwezig waarvan we begrijpen dat ze deze crisis als een team bestrijden.

Heeft een seminar gegeven over de New York State Grants Gateway.

In maart was ik gastheer van de Women of Distinction-ceremonie, waar meer dan 100 lokale vrouwen kwamen om te eren of geƫerd te worden door degenen die alles erkennen wat ze doen voor onze gemeenschappen.

Dit jaar coƶrdineerde mijn kantoor onze eerste snackactie voor ingezette NY National Guard-leden. We werkten samen met lokale veteranengroepen, The Veteran’s Outreach Center en de Utica Comets om verschillende verpakte snacks te verzamelen die vervolgens naar onze lokale National Guard-eenheden werden gestuurd die voor de feestdagen in Afrika waren ingezet. We hielden ook onze vierde jaarlijkse muts- en wantencollectie met dezelfde partners voor kinderen.

Ik werkte nauw samen met bewoners en ambtenaren om het probleem van verwaarlozing op de New Forest Cemetery in Utica op te lossen. Een nieuwe commissie is aangenomen en de begraafplaats gaat de goede kant op.

Mijn kantoor heeft meer dan 2000 vergaderingen bijgewoond en/of gehost met kiezers, bedrijfseigenaren en organisaties die zij vertegenwoordigen, heeft alle commissievergaderingen, sessiedagen, caucusvergaderingen en meer dan 1000 gemeenschapsbijeenkomsten/evenementen bijgewoond.

Wat de middelen betreft, heb ik in 2022 financiering kunnen krijgen voor verschillende verbeteringen in 119. Enkele hiervan zijn:

$ 400.000 voor lokale brandweerkorpsen;

$ 350.000 voor lokale jeugd- en seniorenprogramma’s;

$ 538 miljoen voor financiering van CHIP’s over de hele staat;

600.000 voor het Nexus Center/Utica University Academic Partnership;

$ 50.000 voor John F. Kennedy Civic Arena in Rome;

$ 50.000 voor FT Proctor Park in Utica;

$ 1 miljoen voor huisvesting van House of Good Shepherd voor jongeren in crisis;

$ 125.000 voor upgrades van apparatuur naar Deerfield Highway Department;

$ 600.000 voor lokale non-profitorganisaties; in de

$ 5 miljoen voor onze ervaren ondersteuningsbureaus over de gehele staat.

Mijn kantoor staat voortdurend in contact met de kiezers, mijn collega’s in de Vergadering en het kantoor van de gouverneur terwijl ik pleit voor de behoeften van mijn kiezers. We wonen in het mooiste deel van de staat, maar ik zal met iedereen blijven samenwerken om de problemen en uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd op te lossen. Ik zal ook pleiten voor een eerlijke en gelijke verdeling van fondsen en gezond verstandwetgeving voor eerstehulpverleners, onderwijs, gezondheidszorg, economische ontwikkeling, landbouw en inflatie.

Voor het komende jaar is het mijn plicht om de kiezers van het 119e district op de voorgrond te houden van al mijn wetgevings- en financieringsprioriteiten. Ik waardeer de eer om te blijven pleiten voor onze behoeften en uw stem te horen in de hoofdstad.

Ik wens jullie allemaal een veilige en gezonde vakantie
seizoen!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *