Hoe maak je de Hailey Bieber-smoothie met een beperkt budget?

Als er iets is waar ik altijd naar op zoek ben, dan zijn het wel tips om een ​​perfect stralende huid te krijgen. Gelukkig hebben we beroemdheden zoals Hailey Bieber om ons hun huidverzorgingsgeheimen te vertellen. Bekend om haar vlekkeloze huid, lanceerde ze onlangs haar eigen schoonheidslijn, Rhodos. Terwijl Rhode momenteel een wachtlijst heeft, heeft haar virale Strawberry Glaze Skin Smoothie dat niet.

De limited edition smoothie van Hailey Bieber, gelanceerd op de Erewhon Market in juni, bevat huidverbeterende ingrediënten zoals hyaluronzuur (waarvan ik trouwens niet wist dat je het kon drinken) en Zeemos, die Erewhon omschreef als een ‘wellness-ondersteunend ingrediënt’. Met een prijs van $ 17 belooft deze smoothie je huid van binnenuit te laten gloeien. Als je net als ik bent en geen Erewhon-markt in de buurt hebt, of als je geld wilt besparen (niet iedereen?), kun je de virale smoothie gemakkelijk opnieuw maken vanuit het comfort van je eigen keuken. Om erachter te komen of de smoothie de hype waard is, heb ik hem zelf getest.

Hoe maak je de smoothie opnieuw?

Ik volgde het recept dat Vital Proteins op haar deelde TikTok, die het hyaluronzuur en zeewier weglaat, waardoor het budgetvriendelijker is. Zelfs als deze twee ingrediënten de sterren van de smoothieshow zijn, maak je geen zorgen. Dit recept zit nog steeds boordevol voedzame smaken die goed zijn voor je huid. Dat gezegd hebbende, als je de smoothie authentieker wilt maken dan degene die wordt verkocht op Erewhon Market, zijn hyaluronzuur en zeewier beide online te bestellen. Het recept dat ik volgde, vraagt ​​er een Aardbeienglazuur, wat u zelf kunt doen. Voor een meer praktische optie kan het ook in de winkel worden gekocht, of u kunt een alternatief gebruiken, zoals aardbeienmarmelade of confituur.

Nadat ik mijn ingrediënten had verzameld, was het zo eenvoudig als ze in mijn Nutribullet te gooien en te mixen totdat alles goed was gecombineerd. In de tussentijd gebruikte ik de achterkant van een lepel om kokosroom en aardbeienglazuur langs de zijkanten van mijn drinkglas te smeren. Je kunt de esthetiek overslaan en beide ingrediënten op de bodem van je glas doen voor hetzelfde effect.

Voordat je de smoothie zelf gaat proberen, zou ik nalaten een paar snelle tips te noemen. Afhankelijk van je blender, moet je misschien de dadels in stukjes snijden voordat je gaat blenden om jezelf te behoeden voor grote stukken dadels. Zorg er daarnaast voor dat je de smoothie goed mixt, zodat het collageenpoeder goed wordt opgenomen. Tot slot, terwijl dadels, ahornsiroop en aardbeienglazuur van nature suiker bevatten, is de hoeveelheid waar deze smoothie om vraagt ​​iets om op te letten. Als je het minder zoet wilt maken, kun je gewoon één dadel gebruiken of de ahornsiroop of aardbeienglazuur helemaal weglaten.

Mijn gedachten als geregistreerde diëtist

Ik ben helemaal weg van de textuur van deze smoothie. Dankzij de avocado was hij dik en romig en veel luchtiger dan andere smoothies die ik heb geprobeerd. De smaak doet me denken aan een aardbeienmilkshake en ik zou dit iedereen aanraden die op zoek is naar een smakelijke snack na de training of een ontbijtoptie voor onderweg.

Voor mij zijn smoothies mijn favoriete zomerontbijt, en ik kan het zeker zien Zelf voeg ik dit toe aan mijn wekelijkse smoothie-rotatie. Persoonlijk gooi ik graag een handvol greens in al mijn smoothies voor een extra voedingsboost, wat ik van plan ben in de toekomst met dit recept te doen. Chiazaadjes zijn mijn favoriete smoothietopping om de spijsvertering te bevorderen, en ik denk dat ze uitstekend passen bij deze stralende huidsmoothie.

Hoewel deze smoothie een aantal geweldige ingrediënten voor je huid bevat (denk aan: gezonde vetten van de avocado, vitamine C van de aardbeien en collageen voor weefselondersteuning), zou ik niet zeggen dat het een magische remedie is voor je huidverzorgingsproblemen. Zoals altijd zal gehydrateerd blijven en het eten van een goed afgerond dieet dat rijk is aan planten en andere hele voedingsmiddelen essentiële voedingsstoffen leveren om uw huid te beschermen en gezond te houden.

Til je ochtendroutine naar een hoger niveau met dit favoriete ontbijt van beroemdheden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *