Ik kocht een Vitamix en het veranderde mijn levensstijl ten goede |

Vergeet blenders die gewoon mixen – de coolste kit doet nu het werk van 10 keukenapparaten in één. Vitamix is ​​een state-of-the-art machine die door veel professionele koks wordt gebruikt. Hij kan mixen, mixen, wegen, koken, sudderen, stomen en kneden – je zult je al snel afvragen hoe je het ooit zonder hebt gedaan – en betekent dat je je kostbare aanrecht- en kastruimte kunt besparen voor andere dingen.

Als het streven om je aan een gezonder eetplan te houden een van de vele goede voornemens voor het nieuwe jaar is waar je je aan wilt houden, maar uiteindelijk faalt, zoals ik, dan zul je blij zijn te weten dat er hulp voorhanden is. Betreed de Vitamix Ascent A3500 Series Smart Blender (opent in een nieuw tabblad) – de beste blender die ik ooit heb gebruikt. Als je mij kent, weet je dat ik zelden de lof bezing van een keukenapparaat. Eerlijk gezegd eindigen de meeste in een keukenkast, om nooit meer gezien te worden. Maar deze keer niet. Ik kocht deze blender aan het begin van het jaar en heb nooit meer achterom gekeken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *