Kourtney Kardashian’s Erewhon Poosh Smoothie Recept & recensie

Ik ben een lelijk smoothiemeisje, geen Pinterest-smoothiemeisje. Een paar ochtenden per week gooi ik een banaan, eiwitpoeder, chiazaad, boerenkool of spinazie, ijs en misschien wat pindakaas (of, om eerlijk te zijn, alle overgebleven koffie in de karaf) in een blender en zeef het resultaat naar beneden . groenbruine smurrie zonder er veel bij na te denken – meestal terwijl ik langs foto’s scrol van het soort kleurrijke smoothies met toppings waarvan ik wou dat ik ze dronk.

Maar deze week was ik degene die een smoothie verdubbelde: de Poosh Potion Detox Smoothie gemaakt door Kourtney Kardashian Barker, die vanaf 15 oktober beschikbaar zal zijn voor een beperkte oplage in Erewhon, een markt met acht locaties in Californië. Erewhon heeft een naam opgebouwd voor zijn smoothies (en zijn hoge prijzen). Onlangs was zijn cloud-smoothie van $ 17 de blended drink du jour.

De Poosh Potion Detox Smoothie is minstens zo opvallend als de prachtige blue cloud smoothie en overtreft zeker de groene en roze drankjes die mijn voer meestal teisteren. Dat komt omdat in plaats van groen, blauw of roze te zijn, de smoothie van Kardashian Barker een zwart was dat geschikt was voor babygothics. Maar al te passend, aangezien Kourt zich in haar punkrockkant heeft genesteld sinds ze samenwerkte met haar man, Travis Barker.

Ik woon aan de oostkust, dus ik kon Erewhon niet bezoeken voor de daadwerkelijke smoothie. Maar ze waren zo vriendelijk me de ingrediënten en een receptenkaart te sturen, zodat ik het zelf kon maken. De smoothie krijgt zijn kleur (en het woord “detox” in de titel) van een van de ingrediënten: houtskoolpoeder, dat verondersteld wordt gas in je maag te absorberen (en “gifstoffen” – hoewel je lichaam natuurlijk een geweldige prestatie levert). taak om zichzelf te ontgiften via je bestaande organen). De smoothie bevat ook fulvinezuur, een groep chemicaliën die je immuunsysteem en maagdarmstelsel gezond zouden moeten houden. De basis was Harmless Harvest-kokoswater, waar ik mezelf voor schopte omdat ik er nooit eerder aan had gedacht om het in mijn smoothies te gebruiken – ik hield van de extra hydratatie en de nootachtige, zoutzoete smaak die het aan het eindproduct toevoegde.

De Poosh Potion Detox Smoothie kwam bijna net zo gemakkelijk in elkaar als mijn gebruikelijke bananen-chia-modder, ook al bevat het minstens twee keer zoveel ingrediënten en het houtskoolpoeder liet lange zwarte strepen achter in mijn keuken (het vlekt niet, godzijdank Met dank).

Hoewel de smoothie er duivels uitzag, smaakte hij geweldig: kokos en niet te zoet, met een echt heerlijke crème gemaakt van de avocado, kokoscrème, Harmless Harvest zuivelvrije yoghurt en bananen. Ik had genoeg ingrediënten om voor mijn man een smoothie te maken, en hij liet het zeker lijken op mijn gebruikelijke brouwsel (onbeschoft) en zei dat het “gezond” smaakte – niet op een “ik heb boerenkool hieraan toegevoegd”, maar op een “gebalanceerde” manier. weg weg.

De Poosh Potion Detox Smoothie gemaakt door Kourtney Kardashian Barker is verkrijgbaar bij Erewhon Markets van 15 oktober tot 15 november voor $ 18. tijdens een avondje uit ruilen voor iets dat net zo (of meer) lekker is, maar in plaats daarvan goed voor je is (een mentale verschuiving die ik van deze TikTok heb opgepikt). Bovendien past het bij je volledig zwarte outfits en voelt het vooral geschikt voor Halloween. Gelukkig slokje.

Notities

Erewhon biedt geen exacte recepten, maar bevat geschatte voorgestelde afmetingen. Gebruik je hart om de smaak aan te passen!

Kourtney Kardashian's Erewhon Poosh Smoothie Recept & recensie

Ingrediënten

 1. 1 kopje onschadelijk geoogst biologisch kokoswater
  1 Onschadelijk Oogst Vanille Smaak Zuivelvrij Cup Yoghurt Alternatief
  1/2 kopje MALK amandelmelk
  1 pak Four Sigmatic zoete vanille-eiwitpoeder
  15 druppels BLK Fulvic-druppels
  1 eetlepel NeoCell hyaluronzuur
  1/4 kopje Zuma Valley Kokosroom
  1 theelepel houtskool
  1 eetlepel ahornsiroop
  1-2 theelepels cacaopoeder
  1/4 avocado
  1/2 kop bosbessen
  1/2 banaan

routebeschrijving

Giet in een blender met ijs, mix tot een gladde massa, giet dan in een glas en geniet ervan.

Beeldbronnen: Poosh en Mirel Zaman

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *