We zouden in 2022 zonder technologie kunnen levenCNN

Koptelefoons met beengeleiding, apparaten voor het streamen van tv en Bluetooth-luidsprekers behoren tot de technische gadgets die dit jaar opduiken op vakantieverlanglijstjes. Andere opmerkelijke producten – ahem, de nieuwe 14 Pro en 14 Pro Max – zijn bijna onmogelijk te vinden.

Maar aan het einde van het jaar blikken de medewerkers van CNN terug op de meest essentiële apparaten, diensten en apps waarop we in 2022 kunnen vertrouwen – niet alleen de meest gezochte producten.

Het is een druk en tumultueus jaar geweest, vol nieuws over internationale conflicten, stijgende inflatie, een mogelijke recessie en een aanhoudende pandemie. Dit zijn de producten waarop onze ankers, correspondenten, redacteuren en verslaggevers het meest hebben vertrouwd om het jaar door te komen en wat troost.

Mijn slaapschema werd in 2022 op zijn kop gezet toen ik tot laat in de nacht door het Witte Huis werd gedekt om om 3 uur ‘s nachts wakker te worden om de nieuwe ochtendshow van CNN te verankeren. Een van mijn favoriete apparaten dit jaar was mijn Oura Ring (begint bij $ 299), die mijn slaap volgen, maar ik stel me voor [it] is behoorlijk gestoord dat ik van normale 7-8 uur ‘s nachts naar gemiddeld 5 uur ging. Het zien van mijn vitale functies en hoe mijn slaappatroon is geëvolueerd, heeft me eigenlijk aangemoedigd om meer rond te lopen of eerder naar bed te gaan zonder dat extra glas wijn. – Kaitlan Collins, co-presentator van “CNN This Morning”

BeReal – een app voor het delen van foto’s waarbij gebruikers één keer per dag op verschillende tijdstippen worden gevraagd om een ​​foto te delen van wat ze doen in een tijdsbestek van twee minuten – is een leuke onderbreking van al die filters en vervelende video’s op andere platforms. Bovendien is het handig om het dagelijkse leven te zien dat we allemaal daadwerkelijk hebben. – Jordan Valinsky, zakelijk schrijver van CNN

De Twelve South AirFly Pro

Mijn favoriete stuk technologie van het jaar is er een die ik nog niet bezit. Ik breng voor mijn werk veel tijd door in vliegtuigen en dacht altijd dat het geweldig zou zijn als vliegtuig-tv’s op je AirPods konden worden aangesloten. Kijk naar de AirFly ($ 55). Ik bestel er een voor Kerstmis en vermoed dat het in 2023 een van mijn meest gebruikte apparaten zal zijn. – Donie O’Sullivan, CNN-correspondent

Ik ben me bewust van de betutteling van zwarte bedrijven. Sinds ik naar New York ben verhuisd, heb ik allemaal nieuwe favoriete plekken om lekker eten en drinken te vinden. EatOkra is als de Yelp voor restaurants, bars, foodtrucks en de rest. Ik heb EatOkra veel verslagen in 2022. – Victor Blackwell, co-anker van CNN Newsroom

Nu ik op het goddeloze uur van 01.00 uur naar huis pendel, vertrouw ik sterk op mijn HBO Max-app (begint bij $ 9,99 per maand). Met het risico dat ons moederbedrijf klinkt als een gigantische sukkel, “White Lotus” was geweldig gezelschap in de vroege uurtjes van de nacht wanneer weinig andere mensen wakker zijn. Die personages werden mijn metgezellen en ik was zo verdrietig toen het seizoen eindigde. Maar hey, er is altijd Bill Maher! – Alisyn Camerota, co-host van “CNN Newsroom”

Tussen het werk en het vervoeren van meerdere kinderen naar basketbal, gitaar en taekwondo, is het een constante strijd om tijd te vinden om het avondeten te maken. Met Whisk kan ik in mijn koelkast kijken, invoeren welke ingrediënten ik heb, een recept van maximaal 30 minuten selecteren en het zal tientallen recepten uitspugen die ik snel kan maken. Hiermee kan ik ook mijn favoriete recepten opslaan, of ik deze nu in Whisk of op internet heb gevonden. Whisk haalt de ingrediëntenlijst tevoorschijn, laat je een boodschappenlijst maken en past het recept eenvoudig aan als je meer of minder wilt maken. Het is gemakkelijk de app die ik elke week het meest gebruik. Nou ja, naast CNN natuurlijk. – David Goldman, hoofdredacteur van CNN

De Kidamento-camera.

Ik zou willen zeggen dat ik $ 70 heb uitgegeven aan een digitale camera voor mijn baby, omdat ik geloof in het aanmoedigen van haar hobby’s en het bevorderen van haar creatieve expressie. Maar meestal kocht ik het omdat ik het beu was dat ze mijn telefoon stal en volstopte met tientallen foto’s van kussens en voeten. (Degene die de burst-modus op de iPhone heeft uitgevonden, ik wil graag met je praten.) Ja, de Kidamento-camera’s zijn schattig en doordacht ontworpen voor jonge handen en geesten. Maar echt, het geeft me gewoon een paar minuten rust die ik anders zou besteden aan het verwijderen van foto’s van mijn telefoon. – Seth Fiegerman, CNN Tech-editor

Verhalen kunnen op elk moment binnenkomen of ik moet gewoon een verslag vertellen als ik thuis of niet ben. Een goede microfoon is essentieel, maar ze kunnen groot zijn en worden geleverd met verschillende kabels en adapters. Ik begon deze kleine draadloze Rode-microfoons ($ 299) te gebruiken voor sociale video’s op mijn telefoon en realiseerde me toen dat de kwaliteit net zo goed was als die van mijn grote microfoon. Nu kan ik het draadloze apparaat gewoon in mijn zak dragen en ben ik altijd klaar om te archiveren. Ik verlang naar een kabelloze toekomst. – Max Foster, presentator van CNN International

Als moeder met een druk werkschema kijk ik graag naar mijn kinderen die spelen vanaf mijn telefoon [via the corresponding smart home camera], terwijl ik me klaarmaak om mijn show te verankeren. Het vervult me ​​met zoveel dankbaarheid. – Zain Asher, presentator van CNN International

Amazons Kindle Paperwhite

Ik las vroeger boeken via de Kindle-app op mijn iPad, maar schakelde onlangs terug naar een zelfstandige e-reader. Amazon’s nieuwe Kindle Paperwhite ($ 139) bevat duizenden boeken en heeft een batterij die langer meegaat, een aanpasbaar scherm met achtergrondverlichting en is even helder als altijd. (Bovendien kun je de gratis Libby-app gebruiken om e-books uit je plaatselijke bibliotheek te downloaden.) Het is een herinnering aan de schoonheid en eenvoud van digitale apparaten voor eenmalig gebruik, vrij van de afleidingen van internet. het laat ook zien hoe technologie kan verdwijnen als je volledig opgaat in een goed boek. – Samantha Kelly, senior technisch schrijver bij CNN

Ik herinner me dat ik tien jaar geleden stagiair was en interviews van een half uur opnam voor producenten. Het was vervelend en het kostte het dubbele van de tijd van het interview om elk woord te loggen. Vandaag log ik als correspondent nog steeds mijn eigen interviews, maar in recordtijd. Rev.com – een geautomatiseerde transcriptieservice waarmee u interviews ter plekke kunt opnemen of interviewaudio kunt uploaden – spuugt binnen enkele minuten een transcriptie uit. Ik kan zien en horen wat de proefpersonen zeggen en spring naar verschillende punten in het interview terwijl ik mijn verhaal schrijf. Het is een modern wonder dat me zoveel tijd heeft bespaard en me heeft geholpen om nauwkeuriger te zijn in mijn rapportage. – Vanessa Yurkevich, correspondent voor CNN Business en Politiek

Een doorzichtig iPhone-scherm dat scheuren voorkomt, is mijn redder sinds mijn kindertijd. Het heeft me gered van hoeveel mijn kinderen mijn telefoon oppakken en rondgooien! – Poppy Harlow, co-host van “CNN This Morning”

Ze is Birdie Keychain Alert

Ik ontdekte onlangs She’s Birdie ($ 30), een persoonlijk beveiligingsalarm aan een sleutelhanger door vrouwen voor vrouwen. Ik voel me er een stuk veiliger door als ik aan het klussen ben of naar mijn werk ga. Ik ben zo onder de indruk van de luide sirene en het stroboscooplicht van het alarm dat ik er dit jaar voor Kerstmis een heb gekocht voor alle vrouwen in mijn leven. – Chloe Melas, CNN Entertainment-correspondent

Is dit het meest sexy item op onze lijst? Absoluut niet. Had ik verwacht dit jaar honderden dollars aan luchtreinigers uit te geven? Nee. Maar met de trifecta-dreiging van de Covid-RSV-griep die opdoemde over schoolbacteriën, ziektekiemen op het werk, ziektekiemen en ziektekiemen in het openbaar vervoer, pakte ik eindelijk mijn geliefde Wirecutter’s Top Purifier Pick op. Dankzij geweldige Black Friday-deals heb ik de meeste kamers in mijn huis uitgerust met een Coway Mighty (nu slechts $ 156) of ander model. Terwijl de jury er nog niet over uit is of het ons deze winter gezond zal houden, heb ik het gevoel dat ik wat gemoedsrust heb gekocht – en of het nu echt is of ingebeeld, ik neem het aan. – Julianne Pepitone, CNN Business Senior Desk Editor

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *