Wissel ingrediënten om gezonde vakantierecepten te maken

Feten is waarschijnlijk het beste deel van de vakantie, maar ervoor zorgen dat het menu is afgestemd op uw specifieke voedingsvoorkeuren (vooral als u er veel heeft), kan een verloren zaak zijn.

Goed nieuws: als je meedoet aan het feestfestijn, hoef je niet al je feestelijke favorieten opzij te zetten of accepteer een dreigende buikpijn – omdat we Well+Good-medewerkers hebben gevraagd om uit te zoeken hoe klassieke maaltijden met slechts een paar aanpassingen kunnen worden omgezet in gezonde vakantierecepten.

En nee, je hoeft geen obscure reformwinkels op te zoeken om de ingrediënten te vinden, want ze zijn allemaal verkrijgbaar bij de dichtstbijzijnde Kroger. De beste tip van onze redacteur? Kies waar mogelijk voor biologische ingrediënten om een ​​beetje extra gezondheidsboost te geven aan elk gerecht – ja, zelfs desserts – en probeer recepten zo eenvoudig mogelijk te houden (bel Kroger Simple Truth®-voedingsmiddelen voor meer toegankelijke biologische en natuurlijke opties om te doen).

Scroll naar beneden om de eenvoudige ingrediëntenruil te ontdekken die Well + Good-medewerkers gebruiken om de gezondheidsfactor van hun favoriete vakantierecepten te verhogen.

“De grootste vakantietraditie van mijn familie is het monsterlijke aperitief voor onze maaltijd. Je kunt altijd wel ergens in de kamer een kom spinazie en artisjokkendip vinden, dus ik probeer deze een gezondere draai te geven door het bij slechts vijf ingrediënten te houden: spinazie, boerenkool, amandelmelk en geraspte kaas op basis van noten. Meng het gewoon door elkaar, doe het in de oven en dit gerecht blijft klassiek, zelfs zonder de melk!” – Lexi Chianese, verkoop- en marketingassistent

gezonde vakantie recepten

“Toen ik opgroeide, was mijn moeder erg goed in het vinden van gezonde hacks om de voeding van het voedsel dat ze voor mij en mijn broers en zussen maakte te stimuleren. Een van de dingen die me bijbleven, was appelmoes als vervanging voor olie en het gebruik van brood in cakes. Nu als een volwassene, ik gebruik die ruil graag als ik maisbrood maak voor de feestdagen. Het maakt elke cake licht en luchtig, en ik beloof dat er geen appelsmaak is! Abby Maker, grafisch ontwerper

gezonde vakantie recepten

“Dessert zal voor altijd mijn favoriete onderdeel van elke maaltijd zijn, vooral als het om brownies gaat. Om de voedselcoma die vaak volgt te vermijden en om mijn familieleden met coeliakie tegemoet te komen, heb ik geëxperimenteerd met brownies van zwarte bonen of kikkererwten. Ik weet het, Ik weet het, maar luister gewoon naar me.

Zwarte bonen zijn een geweldige vervanger voor boter in een verhouding van 1:1 (of als je kikkererwtenmeel gebruikt, voeg dan gewoon twee eieren uit de wei toe). Je proeft het verschil echt niet! Bovendien voegen ze een kick van eiwitten en vezels toe. Win-win.” – Melanie Lewis, Coördinator advertentiebeheer

In samenwerking met Kroger Family of Stores

Bovenste foto: Stocksy / Lumina

Afbeeldingen: W+G Creative

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *